Bedrijfslogo laten maken

Bij Axicom Design bent u aan het goede adres om een bedrijfslogo te laten ontwerpen.
Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp van uw logo en huisstijl, want het is vaak het eerste wat klanten van uw bedrijf zien. Een goed logo dat bij u past is niet alleen leuk om te zien, het maakt uw bedrijf of product aantrekkelijk en het valt zodanig goed op dat uw klanten zich u blijven herinneren.

 

Een bedrijfslogo laten maken: hoe verloopt het proces

Zodra u ervoor kiest om uw logo en huisstijl door Axicom Design te laten ontwerpen, kunt u rekenen op onze service en op een uitstekende kwaliteit. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in grafische vormgeving, zij gaan gelijk met uw vraag aan de slag. We beginnen met een gesprek om uw wensen te inventariseren. Op basis daarvan maken we meestal twee of drie ontwerpen die we aan u voorleggen om een eerste keus te bepalen. Daarna werken we dat ontwerp uit tot een eindresulaat waar u helemaal tevreden over bent. Als het definitieve logo eenmaal vaststaat, kunnen wij het voor u toepassen op elke denkbare manier. En uiteraard ontvangt u een pakketje met alle gangbare bestandstypen om uw huisstijl bij andere, externe leveranciers of gebruikers beschikbaar te hebben.

 

Uw bedrijfslogo toepassen

Een bedrijfslogo komt op een aantal manieren en plaatsen terug. Zo prijkt elk logo op uw huisstijl en website en ook op posters of brochures van uw bedrijf of producten. Uiteraard kunnen wij dit alles voor u verzorgen. Als u hierover meer wilt weten of als u ons al de opdracht wilt geven uw bedrijfslogo te maken, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
Bel 0162-470060 of mail ons : info@axicomdesign.nl

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This