Bedrijfslogo laten maken

Bij Axicom Design kunt u een bedrijfslogo laten maken. Het is belangrijk veel aandacht te besteden aan het ontwerp van een bedrijfslogo. Dit is vaak het eerste wat klanten van uw bedrijf zien. Als dit logo niet aantrekkelijk is, kan dat negatieve gevolgen hebben voor uw merk. Het logo moet bij uw bedrijf passen, aantrekkelijk zijn en voldoende opvallen zodat klanten u blijven herinneren.

Een bedrijfslogo laten maken: hoe verloopt het proces

Als u ervoor kiest om door Axicom Design een bedrijfslogo te laten maken, kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit. Onze afdeling Design, specialist op het gebied van grafische vormgeving, gaat gelijk met uw vraag aan de slag. Eerst gaan wij met u om de tafel zitten om een bedrijfslogo te ontwerpen. U mag hierbij al uw wensen doorgeven. Wij willen dat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Als het ontwerp eenmaal vaststaat, kunnen wij het voor u verwerken op iedere mogelijke manier.

Uw bedrijfslogo verwerken

Het bedrijfslogo moet op een aantal plaatsen natuurlijk terugkomen. Zo moet deze aanwezig zijn op uw website en moet deze te zien zijn op posters of brochures die u laat maken. Dit kunnen wij voor u regelen. Onze afdeling Print kan voor u alles printen dat u maar wilt. Zo zorgen wij dat uw bedrijfslogo komt waar u het wilt hebben, van brochure tot poster. Als u zeker weet dat u ons uw bedrijfslogo wilt laten maken, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Bel daarvoor naar 0162-470060.

N

Ruim 20 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This