Bedrukte zitkubus

Axicom Design staat onder andere bekend om de zelf ontworpen bedrukte zitkubus, de Qubie. Wij zijn in te schakelen voor diverse werkzaamheden. Deze hebben we ingedeeld in drie verschillende afdelingen: design, print en styling. Design verzorgt een complete communicatie-mis voor u, Print verzorgt drukwerk en Styling ontwerpt interieur en exterieur en past deze ook aan. Al onze diensten worden gekenmerkt door creativiteit, vakmanschap, veelzijdigheid en flexibiliteit.

Bedrukte zitkubus als promotiemateriaal

Ten eerste is onze zitkubus, de Qubie, een ontzettend leuke en originele toevoeging aan uw interieur. Het past op uw kantoor, maar ook in uw woonkamer of in een showroom. U kunt zelf kiezen waarmee u de zitkubus laat bedrukken. Zo kunt u er het logo van uw merk op laten drukken, maar ook een bepaald patroon of een afbeelding van een van uw producten. Op deze manier dient de zitkubus ook als promotiemateriaal. Iedereen die de bedrukte zitkubus er leuk uit vindt zien, zal positieve associaties krijgen met uw merk of bedrijf. Wacht dan ook niet langer en zet Qubie in als promotiemateriaal.

Contact opnemen

Als u interesse heeft in onze bedrukte zitkubus, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak om samen met u een ontwerp te maken. Wij zorgen er daarna voor dat de zitkubus zo snel mogelijk bedrukt wordt zoals u dat wilt. U zult snel kunnen genieten van uw eigen unieke Qubie. U bereikt ons door te bellen naar 0162-470060.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This