Digitaal drukwerk kleine oplage

Digitaal drukwerk in kleine oplage is in korte tijd erg populair geworden. Deze manier van drukken heeft dan ook veel voordelen. Axicom Design heeft verschillende technieken in huis om digitaal te drukken. Onze afdeling Printis met name gespecialiseerd in kleine oplages en bijzondere projecten, wensen of levertijden, zowel in kleinformaat (op vellen) of grootmaatformaat (van de rol).
Desgewenst kunnen wij ook de ontwerpen voor al uw posters, brochures of reclame maken of  aanpassen. Onze afdeling Design beschikt over alle benodigde software, kennis en ervaring.

 

Digitaal drukwerk in kleine oplage mogelijk

Om digitaal te kunnen drukken leest onze software speciale digitale bestanden in, bijvoorbeeld pdf- of JPG-bestanden. Er hoeven dus geen drukplaten en dergelijke meer te worden gemaakt. Dit levert veel voordelen op:

  • De levertijd is korter;
  • U krijgt de mogelijkheid onbeperkt te personaliseren en te variëren;
  • Veranderingen doorvoeren kort voor het drukken is nog mogelijk;
  • de startkosten zijn erg laag.

Digitaal drukwerk is zeer geschikt voor een kleine oplage dankzij deze voordelen. Dus als u een kleine oplage wilt laten drukken, is digitaal drukwerk de beste keuze.

Digitaal drukwerk bij Axicom Design

Als u ons wilt inschakelen voor digitaal drukwerk voor een kleine oplage, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen het drukwerk voor u ontwerpen. Hiervoor hebben wij professionele grafische vormgevers in dienst. Als u zelf al een ontwerp heeft, kunt u ons ook alleen inschakelen voor het drukwerk. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken. Bel daarvoor naar 0162-470060.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This