Kantoor opleuken

Uw kantoor opleuken doet u gemakkelijk met de hulp van Axicom Design. Al vele jaren kunt u ons inschakelen voor grafisch ontwerp of drukwerk. Deze diensten vallen respectievelijk onder de afdelingen Design en Print. Nieuw is de afdeling Styling. Deze richt zich op het inrichten van interieur en exterieur ter bevordering van het uitdragen en versterken van uw merk of reclameboodschap.

Kantoor opleuken: wat zijn de mogelijkheden?

Vraagt u zich af hoe het mogelijk is uw kantoor op te leuken en tegelijkertijd promotie te maken voor uw bedrijf of merk? Dat is zeer gemakkelijk als u ons de styling laat doen. Wij kunnen bijvoorbeeld nieuwe meubels plaatsen, deur- raam- of wandbekleding verzorgen en vloerbestickering aanbrengen. Dit kan met uw logo of een door u gekozen patroon of afbeelding erop. Na het opleuken van uw kantoor zullen zowel u medewerkers als klanten het interieur- of exterieur als zeer prettig ervaren.

Qubie: unieke blikvanger

Wij hebben zelf de Qubie ontworpen. Dit is een zitkubus die u kunt voorzien van een patroon, afbeelding of huisstijlelement naar keuze. Plaats de Qubie op uw kantoor om de ruimte op te leuken en om reclame te maken. Heeft u interesse in een zelf ontworpen Qubie of wilt u dat wij u helpen bij het opleuken van uw kantoor? Bel dan gelijk naar 0162-470060 en dan maken we snel een afspraak.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This