Kantoorstyling

Kantoorstyling is een van de specialiteiten van Axicom Design. Wij begonnen ooit als grafisch dienstverlener. Wij namen het ontwerp van onder andere huisstijlen, brochures, catalogi, posters en websites op ons. Daarnaast richtten wij ons op divers printwerk, van posters en banners tot presentatiepanelen. Pas later is hier kantoorstyling aan toegevoegd. Hieronder vallen onder ander branding en merkpromotie.

Kantoorstyling: hoe werkt het?

Wij zien kantoorstyling als een manier op uw merk te promoten. Het is meer dan alleen het stijlvol inrichten van uw kantoor. Wij kunnen onder andere vloerbestickering, deur-, wand- en raambekleding, lampenkamppen, meubels, kussens en stoffering plaatsen om uw merk te promoten. Uniek is onze zelfontworpen Qubie. Deze zitkubus kan worden voorzien van een door u gekozen patroon, afbeelding of huisstijlelementen. Zo dient deze niet alleen als zitkubus, maar ook als promotiemateriaal voor uw merk of een specifiek product. De mogelijkheden voor kantoorstyling zijn eindeloos. Het hoeft bovendien niet veel te kosten. Ook voor een kleiner budget kunnen wij uw kantoor inrichten.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden voor kantoorstyling of ons hier graag voor wilt inhuren, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan snel een afspraak met u maken. Wij zijn bereikbaar via 0162-470060.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This