Presentatiesystemen printen

Axicom Design kan voor u presentatiesystemen printen. Wij hebben hiervoor een speciale afdeling: Print. Daarnaast hebben wij nog twee andere afdelingen: Design en Styling. Design houdt zich bezig met grafische vormgeving, terwijl Styling u helpt met het inrichten van interieur en exterieur ten behoeve van promotie. U kunt bij ons altijd rekenen op flexibiliteit, veelzijdigheid, vakmanschap en creativiteit.

Grootformaatprinting bij Axicom Design: presentatiesystemen printen

Bij Axicom Design zijn wij gespecialiseerd in grootformaatprinting. U kunt bij ons een enkele foto afdrukken, maar ook een fotocollage of composities van tekst en beeld. We maken op deze manier posters, banners, maar ook presentatiesystemen. Met zo’n presentatiesysteem maakt u gemakkelijk indruk op al uw klanten. De kleuren zijn haarscherp en daarnaast is het printwerk watervast en lichtecht. Behalve het printen van uw presentatiesystemen, kunnen wij het ook lamineren, opplakken, opspannen of vorm en tekst uitsnijden.

Maak een afspraak

Als u graag presentatiesystemen door ons wilt laten printen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden en kijken we wat er op basis van uw wensen en budget mogelijk is. Ook kunnen wij alvast een ontwerp maken. Wij zijn te bereiken via 0162-470060. Wij hopen snel van u te horen.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This