Raamfolie bedrukken

Wilt u graag raamfolie laten bedrukken? Dat doet Axicom Design graag voor u. Onze specialiteiten liggen op het gebied van grafische vormgeving, styling en ook printwerk. Alles wat wij doen, helpt u om uw merk of bedrijf te promoten. Wij zetten hier graag ons vakmanschap en onze kennis voor in. Bij ons kunt u rekenen op een flexibele service en een creatieve oplossing voor ieder probleem.

Raamfolie bedrukken als promotiemiddel

Raamfolie kunt u ophangen om reclame te maken. Zo kunt u de raamfolie laten bedrukken met uw logo of bedrijfs- of merknaam. Wij garanderen u uitstekende printkwaliteit. Wij printen altijd in haarscherpe en briljante fullcolors. Daarnaast is ons printwerk watervast en lichtecht. De verwerking van het printwerk kan ook door ons worden gedaan. Daarbij kunt u denken aan lamineren, opplakken, opspannen en het uitsnijden van vorm of tekst. Wij bieden u vele mogelijkheden.

Neem contact op

Wij helpen u graag bij uw promotie. Dat kunnen we doen door grafische vormgeving, styling en printwerk. Tot de mogelijkheden behoort ook het bedrukken van raamfolie. Als u raamfolie wilt en ons graag wilt inschakelen om het voor u te ontwerpen, bedrukken en op te hangen, kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer 0162-470060.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This