Raamfolie ontwerpen

Het is mogelijk om zelf raamfolie te ontwerpen. Bij Axicom Design hebben wij alle middelen om u te helpen een mooi ontwerp te maken en dit uit te werken. Wij printen de raamfolie vervolgens ook. Deze werkzaamheden vallen onder de verantwoordelijkheid van de afdeling Print. Al het printwerk, en met name grootformaatprinting, is mogelijk bij deze afdeling.

Raamfolie laten ontwerpen door Axicom Design

Raamfolie is ideaal om reclame te maken. Zo kunt u raamfolie met uw logo laten ontwerpen of met een andere gewenste afbeelding. Wij printen deze voor u uit. U kunt daarbij rekenen op uitstekende printkwaliteit. Wij printen in haarscherpe fullcolors, watervast en lichtecht. Naast het ontwerp en het printen, verzorgen wij ook de afwerking. Zo lamineren we het printwerk, plakken we het op en snijden we het uit indien nodig.

Overige manieren om reclame te maken

Wij kunnen meer dan alleen raamfolie ontwerpen. Wij bieden u nog veel manieren om reclame te maken voor uw bedrijf of merk. Zo kunnen wij onder andere posters, brochures en websites ontwerpen en de styling van uw kantoor verzorgen om het aantrekkelijk te maken voor zowel de medewerkers als klanten. Als u meer informatie wilt over onze diensten of ons wilt inhuren, kunt u bellen naar 0162-470060.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This