Wandbekleding kantoor

Mooie wandbekleding kan veel doen voor de uitstraling van uw kantoor. Styling is van essentieel belang als u wilt dat werknemers en klanten een positief gevoel krijgen bij uw bedrijf of merk wanneer zij op uw kantoor komen. Axicom Design helpt u graag bij deze styling, onder andere door het plaatsen van wandbekleding.

Wandbekleding op kantoor als promotiemateriaal

U moet wandbekleding op uw kantoor als meer zien dan alleen een middel om het kantoor in te richten. Styling is onderdeel van promotie. De inrichting van uw kantoor zegt veel over uw bedrijf of merk. Wanneer medewerkers en klanten enthousiast zijn over de inrichting van het interieur en exterieur, zullen zij ook sneller enthousiast zijn over bedrijf of merk. Naast wandbekleding biedt Axicom Design u meer middelen om uw kantoor mee in te richten. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Deur- en raambekleding;
  • Meubels;
  • Kussens en stoffering;
  • Lampenkappen;
  • Vloerbestickering.

Wij bieden u veel mogelijkheden voor styling, ongeacht uw budget. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen.

Overige diensten van Axicom Design

Naast styling kunt u bij ons ook terecht voor het design van bijvoorbeeld huisstijlen, logo’s en websites en divers printwerk. Voor al deze diensten geldt dat wij veel creativiteit, vakmanschap, veelzijdigheid en flexibiliteit te bieden hebben. Wilt u meer weten over onze diensten of ons wandbekleding laten plaatsen in uw kantoor? Bel dan snel naar 0162-470060.

N

Ruim 25 jaar ervaring

N

Creativiteit & Vakmanschap

N

Veelzijdig & Flexibel

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Axicom Design

Share This